Super Mario 3d Land teszt

Kedden sikerült kijátszanom a Super Mario 3D-t, Nintendo 3DS konzolon. Ez a Mario széria egyik legjobb alkotása, ahol főszereplőnknek egy Z tengellyel ellátott világban kell megmentenie Peach hercegnőt Browser kezei közül.

Super Mario 3D Land Nintendo 3DS review | Den of Geek

A játék első ránézésre egy térbeli Kirby játékhoz hasonlít (előbb játszottam a kis rózsaszín gombóccal, mint a vízvezeték szerelővel), ám amíg ott kötöttebb a pálya, itt szabadabban lehet mászkálni.

Super Mario 3D Land Review: Mario Returns To Rescue The Princess…And The 3DS  - Game Informer

Vannak ugyanúgy blokkok, pénzérmék (új pályák megnyitásához) és medálok, amik elég furfangos helyeken vannak elrejtve. A medálokból egy pályán összesen hármat lehet összegyűjteni, ami helyenként szinte lehetetlen a játék pörgőssége vagy a nehéz elenfelek miatt. A vége felé nem volt nagy nehézség összegyűjteni őket, mivel már sok tapasztalatot gyűjtöttem a korábbi világokból.

World 7 (Super Mario 3D Land) - Super Mario Wiki, the Mario encyclopedia

Maga a játék nyolc világból áll, amiből az utolsó már Browser kastélyában játszódik. A világokban különböző felszereléseket szerezhet a karakterünk, például kaphat egy barna mosómedve jelmezt, amivel újfajta támadásokat tud véghez vinni, vagy akár fehér mosómedve jelmezt is, amitől védve lesz a rosszfiúk elől.

Az irányítás remek, bár néhol nagyon pontosnak kell lenni. A 3D funkciót sajnos nem tudtam kipróbálni, New Nintendo 2DS XL konzolom van.

Összességében nekem nagyon nagyon tetszett ez a játék, és örülök, hogy a Nintendo továbbvitte Switch konzolokra.

Egy tízes skálán nekem ez a játék nyolc pont.

Nektek mennyi egy tízes skálán?

Forrás: www.denofgeek.com/games/super-mario-3d-land-nintendo-3ds-review/

https://www.mariowiki.com/World_7_(Super_Mario_3D_Land)

https://www.gameinformer.com/games/super_mario_3d_land/b/3ds/archive/2011/11/09/super-mario-3d-land-review-mario-returns-to-rescue-the-princess-and-the-3ds.aspx