Jön a Splatoon 3 Nintendo Switch konzolokra

Múlt héten a nintendo.hu szerint december 31-én várhattuk a festéklövő játék legújabb részét, azonban a szerdai Nintendo Directben bejelentették, hogy valamikor 2022 nyarán fog megjelenni.

Bejelentették a Splatoon 3-at - GAMEPOD.hu Switch hír

A történet egy forró sivatagos területen játszódik, Splatsville-ben, ahol az inklingek és az octolingek élnek.Ebben a játékban visszatér aa 4v4 Turf war is, ami egy négy-négy elleni játékmód új pályákkal, technikákkal és fegyverekkel, köztük egy új íj alakúval, amelyik képes egy nagyobb területet beborítani a festékkel. A kis állatoknak is új dizájnjaik lesznek, a szemszínüket és a hajukat is meg lehet változtatni.

A tegnapi élő adásban bejelentették a Salmon Run: Next Wave játékmódot, amiben co-op multiplayer módban lehet majd játszani. A főgonosz ebben a játékmódban Fish Stick lesz, egy magas torony, ami körbeparittyázza festékkel a körülötte levő teret. A másik gonosz Flipper-Flopper, aki egy nagy körben tudja befesteni a betont. Újdonság még az Egg Throw, amiről csak nagyon csekély információval rendelkezem.

A Splatoon első része WII U-ra jött ki még 2015-ben, a második pedig Switch-re 2017-ben

SWITCH Splatoon 3 | Nintendo.hu

 Ti várjátok az új epizódot?

A Nintendo Direct bejelentéseivel jövő héten foglalkozok majd.

Forrás: https://www.nintendo.hu/switch-splatoon-3/

             https://gamepod.hu/hir/bejelentettek_a_splatoon_3-at.html

             https://www.ign.com/articles/splatoon-3-salmon-run